Sisällön tarjoaa Blogger.

Treffit - arjen timantti

Meiltä on joskus kysytty, että miksi laitamme lapset niin usein hoitoon päästäksemme treffeille? Miksi tarvitsemme niin paljon kahdenkeskistä aikaa?

Mielestämme kuitenkin käymme treffeillä harvoin. Voiko sitä edes käydä liian usein? Unelmamme olisikin päästä siihen, että viettäisimme vähintään kerran viikossa yhteistä aikaa, muuallakin kuin kotona. Silloin on se aika kun voimme puhua aikuisten kesken, eikä pienet korvat ole kuulemassa. Silloin on se aika kun nautimme vain toistemme seurasta, unohtaen kaiken muun. Treffit ovat kuin pienet juhlat kaiken arkisen keskellä.

Arjessamme on haasteellista järjestää kahdenkeskistä aikaa. Illat kuluvat usein siten, että lasten mentyä nukkumaan, kumpikin rentoutuu tehden omia juttujaan, sellaisia, joita lasten kanssa ei pysty tekemään - ei ainakaan samalla mukavasti rentoutuen. Silloinkin olemme toki kahden, mutta usein myös todella väsyneitä. Silloin ei erityisemmin tule panostettua yhteiseen aikaan. Kotona kahdenkeskinen aika on aivan erilaista kuin treffeillä.

Studio55:n artikkelin - "Tässäkö onnellisen ja pitkän liiton salaisuus? Lue vinkit!" - mukaan yksi salaisuus on: Viettäkää aikaa yhdessä!

Tämä voi kuulostaa itsestäänselvältä, mutta sitä se ei ole.

"Etsikää uusia keinoja touhuta yhdessä. Aktiivisena olette paremmassa kunnossa ja keskinäinen siteenne vahvistuu. Rentouttava iltakävely puolison kanssa vie päivän jännitystä ja kireyttä pois."

Uskomme, että yksi onnellisen avioliiton salaisuuksista on juurikin säännöllinen treffailu, yhdessä vietetty aika. Avioliitossamme puoliso on paras ystävämme, se, jonka kanssa haluamme viettää aikaa ja keneltä saa jakamattoman huomion.

- Teemu on minun paras ystäväni. Kerron hänelle kaiken ja haluan viettää hänen kanssaan aikaa. Hän on se joka ymmärtää, kuuntelee ja tukee minua. Samalla tavalla kuin ystävien kanssa vietetään aikaa, niin haluan viettää aikaa oman aviomieheni kanssa. Minulle ei riitä ainoastaan se, että olemme kotona ja hoidamme lapsia. Eikä sekään riitä, että katsomme takkatulta tai läppärin ruutua yhdessä. Haluan käydä kahdestaan ulkona, ilman lapsia. Muistella sitä, mihin hänessä rakastuin. Silloin kun olemme kahden, muistan keitä me olemme. Emme ole ainoastaan vanhempia, olemme aviopuolisoita. Minä olen vaimo, ja mieheni on minun aviomieheni. Sen unohtaa helposti arjen kiireissä.
Muutama viikko sitten pääsimme treffeille Seinäjoella erittäin suosittuun ja trendikkääseen kahvilaan, Valkoiseen puuhun. Lastenhoito järjestyi mummin avulla, ja kurvasimme kumit ulvoen Seinäjoen keskustaan. Laitoimme hieman parempaa päälle ja pidimme toisiamme kädestä - kyllä, mainitsemisen arvoinen asia. Nyt oli hetki, kun olimme aivan kahdestaan, vain toisiamme varten.

Valkoinen puu on perustettu vuonna 2009 Kauhajoella, Seinäjoella kahvila avattiin vuonna 2016. Olemme käyneet kahvilassa usein, mutta nyt kävimme siellä ensimmäistä kertaa treffeillä. Jos olet käynyt Valkoisessa puussa niin tiesitkö, että Valkoinen puu- nimi kuvastaa kristillistä arvopohjaa? Siinä puu symboloi toivoa ja elämää, sekä valkoinen iloa, kiitosta ja kirkkautta. Todella kaunis nimi kauniille kahvilalle! Myös toinen mistä haluamme mainita on: Palvelulupaus, jonka he lupaavat sivuillaan:

"Haluamme kahvilakokemuksen olevan kokonaisvaltainen elämys, jossa loistava asiakaspalvelu, kaunis sisustus, musiikki, kiireettömyys sekä aidot ja mutkattomat maut kietoutuvat yhteen luoden unohtumattoman kokemuksen."

Ja tämänkin voimme hyvin allekirjoittaa, sillä ainakin meidän treffeillämme tuo lupaus täyttyi täydellisesti!
Valkoinen puu tarjosi meille lounaan, sekä jälkiruoaksi kakkupalat ja erikoisjuomat.
Oli upeaa jutustella pöydän ääressä uusia makuja maistellen.

- Minä valitsin itselleni Kana Ceacar -salaatin, jonka tuunasin oman mieleni mukaiseksi. Salaatti oli täydellinen, ja siitä onkin tullut minun lempisalaattini. Olen käynyt syömässä samaisen salaatin viimeksi viime viikolla. Oli hienoa kun toiveitani kuunneltiin ja ne toteutettin!

 T - Treffit vaimon kanssa piristävät avioliittoa. Mikä olisikaan parempi tapa vaalia rakkautta ja romantiikkaa? Silloin keskitymme vain toisiimme, unohtaen kaikki muut ja paineet hetkeksi. Nämä hetket ovat myös hoitavia ja suhdetta parantavia. Haluamme pitää liekkiä yllä ja puhaltaa siihen, ettei se koskaan pääsisi sammumaan. Voin hyvällä omallatunnolla suositella Valkoista puuta niin ensitreffeille, kuin vanhoillekin pareille yhteiseksi ajanviettopaikaksi arjen piristykseksi. Ruokakin - tuoreeltaan leivottu kinkkupanini raikkaalla salaatilla - oli poikkeuksellisen maukasta!

Lounaan jälkeen maistelimme kakkupaloja. Valitsimme jälkkäriksi kakkupalat, joita emme aikaisemmin olleet maistelleet. Raikkaan appelsiini- suklaakakkupalan sekä capuccino- mantelikakkupalan. Appelsiini-kakkupala oli vegaaninen, gluteeniton sekä maidoton. Mantelikakku oli vähälaktoosinen sekä gluteeniton. Nam!

- On hienoa, että kahvilassa on huomioitu erinomaisesti myös erilaiset ruokavaliot. Vielä kun sieltä löytyisi sokeriton vaihtoehto niin olisin äärimmäisen onnellinen.Treffit piristivät mieliämme erityisen paljon, ja siitä syystä saammekin yhteistyössä Valkoisen Puun kanssa arpoa teille lahjakortin Valkoiseen Puuhun!

Voit osallistua arvontaan Instagramissa:

@sinetiksi -sivulla.Eve & Teemu

Ei kommentteja