Sisällön tarjoaa Blogger.

Kulissien takana

Olemme Eveliina ja Teemu Rimpeläinen. 

Parisuhteemme starttasi kuin Ferrarin lailla heinäkuussa 2016. Viestiteltyämme ensin ja puhuttuamme useamman tunnin maratonpuhelun, peli oli kerrasta selvä ja sovimme treffit. Kolmannen tapaamisemme iltana vaihdoimme ensisuudelmamme ja aloimme seurustella. 

- Samana päivänä tapasin myös Even tyttären, joka hymyili ihanasti nähtyään minut. Aadan näkemistä olin jännittänyt melkeinpä enemmän kuin itse treffejä! Nopeasti tyttö kuitenkin hyväksyi minut osaksi elämäänsä. Asiat etenivätkin todella nopeasti, vaikka kosintaani Eve joutui odottelemaan niinkin "kauan", että ehti jo turhautua.

Kihloihin menimme vuosipäivänämme, ja yhteen muutimme virallisesti heti vihkimisemme jälkeen, syyskuussa 2017. Ajatuksenamme oli viettää hääjuhlat heti seuraavana kesänä, mutta kun poikamme Elia ilmoitti tulostaan, saivat juhlat jäädä toistaiseksi odottamaan.
Lue lisää Elian syntymästä:
Even henkilökohtainen blogi - LUOMUNA
Teemun henkilökohtainen blogi - KÄTILÖ-ISÄ


Poikamme Elia syntyi kesäkuussa 2018. Elia on todella hurmaava pikkumies leveällä ja valloittavalla hymyllään. Aurinkoinen perhostyttömme Aada, tuo valon ja ilon kaikkialle mukanaan! Hän on syntynyt joulukuussa 2013.

- Aada on ollut alusta asti Teemulle kuin oma tyttö, vaikkakaan heillä ei ole yhteisiä biologisia juuria. 
Yhteinen unelmamme on auttaa aviopareja. Liian moni avioliitto voi huonosti, ja todella helposti päädytään eroon.

Missä on tahto, kun sitä todella tarvittaisiin?
Missä on taisteluhenki yhteisen elämän puolesta?
Avioliittoon vihittäessä kysytään, että tahdotko sinä, niin myötä kuin vastoinkäymisissä?

 Juuri ne avioliiton erilaiset kriisit ovat niitä vastoinkäymisiä. Myös meidän avioliittomme perustuksia on jo ehditty ravistella, näinkin pienessä ajassa.

Sinetiksi -blogin kautta haluamme olla tukemassa avioliittoja. Haluamme jakaa niitä avaimia, joita olemme itse oppineet näiden muutaman vuoden yhdessä olomme aikana. Olemme kumpikin olleet myös aikaisemminkin suhteissa, joten toivottavasti olemme oppineet niistäkin jotain, mikä tekee nyt meidän suhteemme paremmaksi. Juuri näitä kaikkia avaimia haluamme käyttää tässä blogissa, asettumatta kuitenkaan kenenkään opettajiksi.

Tämä on blogi, mikä on luotu teitä lukijoita varten. Tämä on blogi, missä puhumme suoraan ja avoimesti. Tämä on blogi, jota kirjoitamme yhdessä, avioparina. Tässä blogissa on aitoa miehen ja naisen näkökulmaa! Paikoin jopa liian avointa.

Toivottavasti blogistamme on sinulle hyötyä. Kuulisimme myös mielellämme jos teksteistämme on ollut apua. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: sinetiksi@gmail.com

Kiitos, että olet mukana!


Eveliina & Teemu Rimpeläinen


***


Vinkkinä uusille lukijoille:
henkilökohtaisten blogiemme kautta pääset tutustumaan laajemmin taustoihimme! Teemun blogi:
IKUINEN OPTIMISTI


Katso video ja tutustu meihin paremmin!
Psst. Videon kuvaamisen aikoihin olimme seurustelleet vasta noin muutaman viikon ;)***


Julkaisemme blogissamme ainoastaan itse ottamiamme kuvia, ellei toisin mainita. Kuvia ei saa käyttää ilman lupaamme. Tekijänoikeus koskee myös kaikkia kirjoituksia jotka blogissamme esiintyvät, nekin ovat kaikki omiamme, ellei toisin mainita. Tekstien kopiointi ja julkaisu ilman asianmukaisia lähdeviittauksia on ehdottomasti kielletty. Lainauksissa tulee näkyä blogin nimi sekä linkki. Kiitos :)


Kuvat: Dom Prantl

Ei kommentteja